Panel 1 – Inhalations – og fødevareallergener (Demo)

Panel 1 – Inhalations – og fødevareallergener

Allergi Screen (IgE) er en allergitest, hvor forskellige fødevarer – og inhalationsallergener bliver analyseret gennem en kompleks blodanalyse for, at finde årsagen til allergireaktioner.
Blodet testes med den såkaldte ELISA-metode for immunglobulin E (IgE) antistoffer, der er dannet i kroppen på grund af en allergireaktion. Testen anvender en fotometrisk metode til måling af enzymaktiviteten, der opstår på grund af, at de enzymmærkede antistoffer binder sig til IgE antistoffer og til allergen ekstrakter.
Resultatet viser, hvor stærkt man reagerer til hvert allergen på en skala fra 0 (negativ) til 6 (ekstremt høj følsomhed).

[woocomposer_product product_id=”2230″ product_style=”style02″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”zoomin” border_style=”solid” border_color=”#dd9933″ border_size=”5″ border_radius=”5″ color_heading=”#dd9933″ color_cart=”#ffffff” color_cart_bg=”#dd3333″]

Panel 1 er en blanding af inhalations- og fødevareallergener

Panel 1

Inhalations – og fødevareallergener

1 Der. pteronyssinus (hustøvmide)
2 Der. farinae (hustøvmide)
3 El pollen
4 Birk pollen
5 Hassel pollen
6 Græs pollen
7 Rug pollen
8 Grå-bynke
9 Bananplante
10 Kat
11 Horse
12 Hund
13 Alternaria alternata (svampesort)
14 Æggehvide
15 Mælk
16 Peanut
17 Hasselnød
18 Gulerød
19 Hvede
20 Sojabøn

 
Til brug for analyserne har laboratoriet behov for 4 ml blod taget fra vene. Prøven skal tages af en uddannet sygeplejerske eller en læge. Man skal selv sende blodprøven direkte til det tyske laboratorium. Efter blodprøvetagning skal patienten sende røret med blodprøve, sammen med bestillingsformular, til laboratoriet i Tyskland i den medleverede konvolut.
 
Allergi Screen (IgE) test kan kombineres med ImuPro fødevareintolerancetest , man behøver ikke at tage separate blodprøver.
 
Resultatet er på engelsk eller tysk og bliver leveret med posten inden 2 uger, til den adresse der skrives på bestillingsformularen.

[ult_buttons btn_title=”LÆS MERE OM FØDEVAREALLERGI” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhankomedico.dk%2Fpages%2Ffoedevareallergi%2F|title:F%C3%B8devareallergi|” btn_align=”ubtn-left” btn_size=”ubtn-normal” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dd3333″ btn_hover=”ubtn-no-hover-bg” btn_anim_effect=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ btn_shadow_size=”5″ tooltip_pos=”left” btn_font_size=”14″]
[woocomposer_carousel shortcode=”JTVCcHJvZHVjdF9jYXRlZ29yaWVzJTIwJTIwbnVtYmVyJTNEJTIyMTIlMjIlMjBjb2x1bW5zJTNEJTIyMyUyMiUyMG9yZGVyYnklM0QlMjJkYXRlJTIyJTIwb3JkZXIlM0QlMjJhc2MlMjIlMjBpZHMlM0QlMjIzOCUyMiU1RA==” product_style=”style01″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”zoomin” color_cart=”#ffffff” color_cart_bg=”#dd3333″ scroll_opts=”auto” slides_to_scroll=”1″ scroll_speed=”1000″ autoplay_speed=”500″]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.