Panel 2 – Inhalationsallergener (Demo)

Panel 2 – Inhalationsallergener

Allergi Screen (IgE) er en allergitest, hvor forskellige fødevarer – og inhalationsallergener bliver analyseret gennem en kompleks blodanalyse for, at finde årsagen til allergiske reaktioner.
Blodet testes med den såkaldte ELISA-metode for immunglobulin E (IgE) antistoffer, der er dannet i kroppen på grund af en allergireaktion. Testen anvender en fotometrisk metode til måling af enzymaktiviteten, der opstår på grund af, at de enzymmærkede antistoffer binder sig til IgE antistoffer og til allergen ekstrakter.
Resultatet viser, hvor stærkt man reagerer til hvert allergen på en skala fra 0 (negativ) til 6 (ekstremt høj følsomhed).

[woocomposer_product product_id=”2231″ product_style=”style02″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”zoomin” border_style=”solid” border_color=”#dd9933″ border_size=”5″ border_radius=”5″ color_heading=”#dd9933″ color_cart=”#ffffff” color_cart_bg=”#dd3333″]

Panel 2 omfatter de vigtigste inhalationsallergener

Panel 2

Inhalationsallergener

1 Der. pteronyssinus (hustøvmide)
2 Der. farinae (hustøvmide)
3 El pollen
4 Birk pollen
5 Hassel pollen
6 Eg pollen
7 Græs pollen
8 Rug pollen
9 Grå-bynke
10 Bananplante
11 Kat
12 Hest
13 Hund
14 Marsvin
15 Guldhamstere
16 Kanin
17 Penicillin notatum
18 Cladosporium herbarum
19 Aspergillus fumigatus
20 Alternaria alternata (svampespore)

 
Til brug for analyserne har laboratoriet behov for 4 ml blod taget fra vene. Prøven skal tages af en uddannet sygeplejerske eller en læge. Man skal selv sende blodprøven direkte til det tyske laboratorium. Efter blodprøvetagning skal patienten sende røret med blodprøve, sammen med bestillingsformular, til laboratoriet i Tyskland i den medleverede konvolut.
 
Allergi Screen (IgE) test kan kombineres med ImuPro fødevareintolerancetest, man behøver ikke at tage separate blodprøver.
 
Resultatet er på engelsk eller tysk og bliver leveret med posten inden 2 uger, til den adresse der skrives på bestillingsformularen.

[ult_buttons btn_title=”LÆS MERE OM FØDEVAREALLERGI” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhankomedico.dk%2Fpages%2Ffoedevareallergi%2F|title:F%C3%B8devareallergi|” btn_align=”ubtn-left” btn_size=”ubtn-normal” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dd3333″ btn_hover=”ubtn-no-hover-bg” btn_anim_effect=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ btn_shadow_size=”5″ tooltip_pos=”left” btn_font_size=”14″]
[woocomposer_carousel shortcode=”JTVCcHJvZHVjdF9jYXRlZ29yaWVzJTIwJTIwbnVtYmVyJTNEJTIyMTIlMjIlMjBjb2x1bW5zJTNEJTIyMyUyMiUyMG9yZGVyYnklM0QlMjJkYXRlJTIyJTIwb3JkZXIlM0QlMjJhc2MlMjIlMjBpZHMlM0QlMjIzOCUyQzQ4JTIyJTVE” product_style=”style02″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”zoomin” color_cart=”#ffffff” color_cart_bg=”#dd3333″ scroll_opts=”auto” slides_to_scroll=”1″ scroll_speed=”1000″ autoplay_speed=”500″]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.