Chokolademousse med hindbær

Chokolade og hindbær smager godt hver for sig og forrygende godt sammen!
Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
100 g smeltet chokolade 70%
3 pasteuriserede æggehvider
Hindbærcoullis
200 g hindbær
Flormelis
Servering
125 g friske hindbær og mynte
Tilberedning
60+ min – 4 personer
Pisk æggeblommer og sukker tykt.
Smelt og afkøl chokoladen. Pisk den i æggemassen og vend de stiftpiskede æggehvider i.
Hæld moussen i en skål og sæt koldt.
Purer hindbærrene gennem en sigte, rør og smag hindbærcoullisen til med flormelis og sæt den koldt.
Ved serveringen, så dyp en stor spiseske i varmt vand – form moussen til kugler, der anrettes på tallerkener med bærcoullis og friske bær samt mynte.
https://saeson-web.dk