fbpx
Scroll Top

Grøn kartoffelsalat med jordbær

Ingredienser

600 g nye vaskede kartofler
1 salathoved fx Lollo Rosa eller Frillice
1 bundt asparges
1 agurk
500 g ærter i bælg
250 g jordbær
1 bundt kørvel
½ dl olivenolie
Salt og peber

Kartoffelsalat med masser af grønt og sæsonens jordbær. Et hit til sommerens grill eller til en frikadelle.
30 min – 4 personer

Tilberedning
Kog kartoflerne lige netop møre og afdryp. Halver kartoflerne. Skyl salaten og slyng den tør. Snit salaten.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp i ca. 2 min. Afdryp og afkøl før aspargesene skæres i snitter. Skær agurken i tern. Bælg ærterne.
Skyl og nip jordbærrene og halver dem. Skyl og hak kørvel.

Vend kartofler med salat, asparges, agurk, ærter, jordbær og kørvel. Dryp olivenolie over salaten lige inden servering og krydr med salt og peber.

Opskrifter og foto: www.saeson-web.dk