Histaminintolerancetest (Demo)

Histaminintolerancetest

Histaminintolerancetesten måler aktiviteten af DAO (diaminoxidase) enzym, som er den vigtigste regulator af histamin. Blodet blandes med et stof svarende til histamin og nedbrydning af dette stof måles, baseret på radio immuno assay (RIA) metoden. Jo større mængde DAO i blodet, jo større er den mængde stof, der er nedbrudt.

Blodprøve og resultater

Til brug for analyserne har laboratoriet behov for 1 ml blod taget fra vene af en uddannet sygeplejerske eller en læge. Efter blodprøvetagning skal patienten sende røret med blod, sammen med bestillingsformular, til laboratoriet i Tyskland i den medleverede æske.

Histaminintolerancetest kan kombineres med ImuPro fødevareintolerancetest, man behøver ikke at tage separate blodprøver. Resultaterne bliver leveret med posten inden for 2 uger, til den adresse der skrives på bestillingsformularen.

I øjeblikket er test resultatet kun tilgængelig på engelsk og tysk.

[ult_buttons btn_title=”LÆS MERE OM HISTAMININTOLERANCE” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fhankomedico.dk%2Fpages%2Fhistaminintolerance%2F|title:Histaminintolerance|” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dd3333″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_shadow=”shd-left” btn_shadow_size=”5″ btn_font_size=”14″]
[ult_buttons btn_title=”KØB HISTAMININTOLERANCETEST” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hankomedico.dk%2Fwebbutik%2Fprodukt%2Fhistaminintolerancetest%2F|title:Histaminintolerancetest||” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dd3333″ btn_hover=”ubtn-fade-bg” btn_title_color_hover=”#ffffff” icon=”none” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_shadow=”shd-left” btn_shadow_size=”5″ btn_font_size=”desktop:14px;”]