Der findes rigtig manger kosttilskud produkter og producenter af kosttilskud, så det kan være svært at finde rundt i, hvis man gerne vil vælge nogle kosttilskuds.
For at være mere overskueligt, har vi valgt Life Extension Europe. Life Extension har nogle rigtig høj kvalitet produkter og alle produkterne kan købes online via lifeextensioneurope.com.

Inflammation

Der er en lang række af kosttilskud, der markedsføres som ”smertelindrende”. Vi vil anbefale, at du supplere med følgende kosttilskud for at lindre dine smerter:
Fiskeolie – https://www.lifeextensioneurope.com/mega-epa-dha-120-softgels-1731
Gurkemeje/ingefær – https://www.lifeextensioneurope.com/advanced-bio-curcuminr-with-ginger-turmerones-30-softgels-1704

Fordøjelsen

Der er mange ting, der kan gå galt ifm. fordøjelsesbesvær. Derfor kan det være lidt svært at anbefale dig kosttilskud uden at kende din problematik. Dog er det for de fleste en god ide at tage et tilskud med mælkesyrebakterier – probiotika. De gavnlige tarmbakterier lever af fibre, så et tilskud med fibre giver også rigtig god mening.

Hovedpine

Ved almindelig hovedpine kan du med fordel tage et tilskud af magnesium og fiskeolie. Magnesium er kendt for sin muskelafslappende effekt og fiskeolie kan reducere smerter.

Gigt

Ved behandling af gigt med kosttilskud kan du med fordel tage fiskeolie og gurkemeje/ingefær for at dæmpe inflammationen. Derudover giver det rigtig god mening at prøve at begrænse yderligere bruskreduktion ved at tage et tilskud med glucosamin og chondroitin.