Stryk din fertilitet

Fertilitetsproblemer påvirker et stigende antal par. Vores moderne livsstil, der typisk foregår i et højt tempo med stress og usund mad, nedsætter frugtbarheden for et stort antal kvinder og mænd.
Du kan selv bidrage til at opnå en bedre frugtbarhed. Sund livsstil, sund kost og regelmæssig motion spiller en væsentlig rolle for din frugtbarhed og evne til at blive gravid.

Kosten spiller en meget vigtig rolle for frugtbarheden

Kosten spiller en væsentlig og meget vigtig rolle for frugtbarheden og naturligvis også for dit generelle helbred. Ved at leve sundt og spise fornuftigt kan du forbedre dine chancer for at blive gravid.
Rigtig mange kvinder døjer med PCOs ( polycystic ovarie syndrom) og er en af de hyppigste årsager til kvindelig infertilitet. PCOS er forbundet med en øget risiko for udvikling af insulinresistens og andre metaboliske sygdommer.
Ved at identificere, hvilke fødevarer du er overfølsom over for, kan du optimere din fertilitet og minimere risikoen for spontan abort. Identifikation af IgG positive fødevarer via ImuPro prøver er et vigtigt værktøj til behandling af nedsat fertilitet og kroniske betændelsestilstande i kroppen.
Læs mere om hvordan ImuPro kan hjælpe dig med fertilitet?